Nieuwbouw » Eengezinswoning » Balsicas &raq
Eigendommen

NIEUWBOUW VILLAS OP ÉÉN NIVEAU IN BALSICAS, MURCIA

Ref.:BRE-ON-50293
86m2 <168m2 3 2 Ja
Van 291.000€
Inform prijsdaling
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 86m2
Plot: 168m2
Kook jij: 1
Energy Rating: B
Private Pool
Garden
Energy Rating
B

Het nieuwbouw woongebouw heeft 5 onafhankelijke villa's op één verdieping, met terras, privézwembad, parkeerplaats op het terrein en solarium met zomerkeuken om elke dag van het jaar van alle uren zonneschijn te genieten. Elke woning heeft 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers. Het pand is ontworpen in een moderne stijl en open concept en beschikt over een volledig uitgeruste keuken en woon-eetkamer. De woning zal voldoen aan de hoogste normen en worden voorzien van: Volledig ingerichte en uitgeruste keuken met geïntegreerde oven, koelkast en vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap. Werkplek op het keukeneiland. Verlichting: binnen (eetkamer, keuken, gangen en badkamers) en buiten. Kasten bekleed met laden. Volledig ingerichte badkamers met toilet, wastafel, spiegel en douche met scheidingswanden. Vooraf geïnstalleerde airconditioningkanalen. Solarium met zomerkeuken, voorzien van pre-installatie van inbouwapparatuur en schuifdeuren. Privézwembad met buitendouche. Parkeerplaats op het terrein. Balsicas is een perfecte plek voor golfliefhebbers en ook voor degenen die van groene ruimtes houden als plaatsen van ontspanning, schoonheid en rust. Dankzij de strategische ligging heeft het gezin dat ervoor kiest om in dit complex te wonen alles binnen handbereik wat men maar kan wensen: een klimaat waar de zon bijna het hele jaar door schijnt, nabijgelegen stranden, de Mar Menor en zijn natuurlijke modder. met bewezen genezende eigenschappen. Het complex ligt op 20 minuten van de luchthaven Murcia - Corvera en op 1 uur van de luchthaven van Alicante.

Deze informatie is hier onderhevig aan fouten en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheken

Wisselkantoor

  • Pounds: 248.051 GBP
  • Russische roebel: 248.051 RUB
  • Zwitserse frank: 288.788 CHF
  • Chinese yuan: 2.284.990 CNY
  • Dollar: 315.444 USD
  • Zweedse kroon: 3.375.309 SEK
  • De Noorse kroon: 3.345.132 NOK
Contact door Whatsapp

Vraag voor informatie

Responsable del tratamiento: EUROBARCELO INVERSIONES, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
AIP     AEGAI